Тел: 0898547842

met.engineering@abv.bg

Пон. - Пет.09:00 - 19:00

Събота и Неделя - Затворено

Blog

Термопанели

Доставка на термопанели

В България има производители на термопанели. Най-често използваме термопанелите на Камаридис
Гърция, те са с добро качество и лесни за инсталиране. Термопанелите пристигат пакетирани в пакети в зависимост от това дебелина. Дължината може да бъде каквато е необходима клиент, но не повече от 13,50 метра.

Поръчката е необходима за обозначаване на дължини, парчета, дебелини, цвят и пълнеж, независимо от това. Доставката се извършва до 15 работни дни, за което е необходимо време тяхното производство.

Монтаж на термопанели

Термопанелите се използват за стени и покриви на метални халета къщи, контейнери, навеси, гаражи и др. Това са трислойни сандвич панели, крайните слоеве са метални изработени от ламарина с полиестерно покритие в цвят на клиента обикновено дебелината на листа е 0,4 до 0,5 mm.

Вътрешността на термопане може да бъде изработена от полиуретанова пяна или минерална вата в зависимост от изискванията. Дебелината на това пълнене зависи от изискванията на обекта.
Монтажа на термопанелите става с кран , като се поставят на място без да се суркат само от едната страна. Монтират се със самонарезни винтове с нужната дължина , според
дебелината на термопанелите.

Обшивки на термопанели

Облицовката на сандвич панелите , която изпълняваме е от ламарина с ПВЦ покритие , с нужния цвят.
Облицовката , служи както за декорация , така и да скрие връзките между термопанелите

Покривните панели по края в ниската част завършват с улуци , които също са от ламарина с ПВЦ покритие. Обикновено детайлите са по архитектурен проект. Обшивките се формоват на машини, гилотина , абкант и валове. За монтажа им се използват попнитове и самонарезни винтове.

Leave a comment