обшивка-на-покриви

Доставка и монтаж на термопанели и обшивките на термопанелите

“МЕТАЛИКAПРОМА ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД” предлага професионален монтаж на термопанели,при който се елиминират всякакъв теч, влага и замърсяване, които могат да се появят при разширението на метала.

Термопанелите (сандвич панелите) са добро съвременно решение за изолация на покрива или стените, като съществуват в много разновидности.

Поради това, че външната и вътрешната им повърхност не изискват довършителни работи, те са все по-предпочитано решение, не само за индустриални обекти, складове и халета, но и при сгради за жилищни нужди.

В допълнение е налично голямо разнообразие на дизайна на термопанелите, като някои от тях имитират дърво, камък, метал, ковано желязо и др. Съществуват разцветки и за най-претенциозните вкусове, така че лесно ще намерите решение и за вашата вила, къща или склад (хранилище).

Подходящи са за всякакъв вид топлоизолирани покриви при минимален наклон на ската 7%.

Проблеми, като течове или прах са изцяло елиминирани, чрез прецизните и безупречни сглобки на панелите

20171209_154259
20170817_140009

За термопанелите

  • Важно предимство на термопанелите е, че с тях се постига много         добра шумоизолация и топлоизолация. Освен това тези готови елементи са сравнително леки и с тях се работи бързо.
  • В повечето случаи се състоят от три слоя – два метални листа с   полимерно покритие и сърцевина от минерална вата, или   пенополиуретанова пяна.
  • Термопанел” е самоносещ се конструкционен материал, съставен от топлоизилационен слой, от базалтово влакно или минерална вата, идеален за изолация на всякакви сгради.

Направи запитване

Изпратете ни Вашето запитване и ние ще се свържем с Вас.